Χαλκίδα – Συγκλονίζει ο αδελφός του θύματος στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Βγήκα να σας πω ότι είμαι ο αδελφός του δολοφονημένου και δεν ντρέπομαι»

Χαλκίδα: Ο Θοδωρής, ο αδελφός του Σάκη «λύγισε» στην κάμερα του T-live και στη Γιώτα Κηπουρού ενώ μιλούσε για τον αδελφό του που δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Όπως περιέγραψε ο αδελφός του θύματος, οι δύο τους ήταν πολύ δεμένοι. Ο  43χρονος ήταν έμπειρος ξυλουργός και αγαπούσε τη δουλειά του. Ο 43χρόνος ήταν ένας άνθρωπος πολύ αγαπητός, στην κοινωνία της Χαλκίδας. Ο Θοδωρής περιγράφει τα πρώτα λεπτά  που έμαθε για τη δολοφονία του αδερφού του

«Μας πήραν τηλέφωνο και δεν μας είπαν τι έγινε. Είχα καταλάβει τι κακό έγινε γιατί δεν μας έλεγε κανείς τι έγινε. (σκοτεινό και αργό). Μετά μας είπαν για τη ληστεία μια γυναίκα. Μετά ένας ταξιτζής μας είπε για έγκλημα. Δεν ήθελα να το πιστέψω. Και μετά μάθαμε ποιος είναι ο δράστης» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Σάκης είχε μιλήσει στον αδελφό του και του είχε εκμυστηρευτεί ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κατηγορούμενη. «Μου είχε πει πριν δυο χρόνια, Αδερφέ θέλω να μιλήσουμε έχω πρόβλημα. Του λέω τι συμβαίνει γιατί εκτός από αδέλφια ήμασταν και φίλοι. Τουλάχιστον σε μένα μου τα έλεγε όλα. Και μου είπε ότι του είπε ότι θα τα πει όλα στον άντρα της για τη σχέση μου. Και λέω ποια σχέση; Έχεις σχέση μαζί της και μου λέει όχι. Και λέω πες τα στον άντρα της και μου είπε το είπα. Δεν έκανα ασφαλιστικά για να μη παραδεχτώ τι γίνεται» ανέφερε.

Ο Θοδωρής απάντησε και στους ισχυρισμούς των γονιών της κατηγορούμενης  περί κακοποίησης της από τον αδελφό του. «Ο αδερφός μου δεν προλαβαίνει να γυρίσει στο σπίτι από τις πολλές δουλειές που έχει. Τον έβλεπα δυο φορές την εβδομάδα» είπε.

Ο αδελφός του θύματος ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου

Ο αδελφός του 43χρονου που «έχασε» τη ζωή του από τα χέρια της 38χρονης μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Με δύναμη ψυχής, ο Θοδωρής εξομολογήθηκε ότι ο αδελφός του τού είχε πει για το αδιέξοδο που αντιμετώπιζε και τον συμβούλεψε να επισκεφθεί τον δικηγόρο, κ. Τάρτη. «Τα μηνύματα που του έστελνε η γυναίκα αυτή δεν τα είχα δει, μου τα είχε πει ο αδελφός μου. Μου είχε πει ότι τα εν λόγω μηνύματα έγραφαν πως του έγραφε πως «θα πει τη σχέση που έχουν στον άντρα της και να χωρίσεις».

Εγώ βγήκα απλά για να αποδείξω πως δεν ντρέπομαι να βγάλω το πρόσωπό μου. Ότι είμαι ο αδελφός του Σάκη, ο Θοδωρής Νικολάου και είμαστε αυτοί. Δεν έχω καμία κάψα να βγω στις ειδήσεις, βγήκα για να σας κοιτάξω στα μάτια κα Στεφανίδου και να πω ότι είμαι ο Θοδωρής Νικολάου, ο αδελφός του δολοφονημένου και δεν ντρεπόμαστε να δείξουμε το πρόσωπό μας γιατί αυτό το πρόσωπο είναι καθαρό και έτσι μας μεγάλωσε ο πατέρας μου».

Read More

And More