Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Ξέσπασαν σε λυγμούς για τον θάνατο της Αναστασίας – “Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος”

Απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της 7χρονης Αναστασίας, η οποία μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στην Αμερική, “έφυγε” για τον άλλο κόσμο ανήμερα της επετείου γάμου των γονιών της. Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μετέφεραν τη δυσάρεστη είδηση στην αρχή του “Σου Κου Family” και μετά την προβολή του βίντεο, δεν άντεξαν και λύγισαν.

Ξεσπώντας σε κλάματα, η Αντελίνα Βαρθακούρη είπε: “Είχα την τύχει να επισκεφτώ κάποια νοσοκομεία που έχουν παιδάκια με διάφορα προβλήματα. Ακόμα θυμάμαι τους γονείς και την οικογένεια, όλο αυτόν τον αγώνα, γιατί σήμερα μιλάμε για τη μικρή Αναστασία, αλλά δεν είναι μόνο η μικρή Αναστασία.

Η μητέρα μου ήταν φαρμακοποιός, το φαρμακείο ήταν απέναντι από τον Ευαγγελισμό και έτσι έχω γνωρίσει πολλούς γονείς και δεν ξεχνώ ποτέ τη δύναμη όλων αυτών των παιδιών, των μαχητών, που εσύ λυγίζεις μπροστά σε όλο αυτό και αυτά παλεύουν.

Θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε μάνα και σε κάθε πατέρα που έχει χάσει το παιδί του, γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από αυτόν. Είμαστε δίπλα σε όλους, σας στέλνουμε όλη τη δύναμη και τη συμπαράσταση που παλεύετε για τα παιδιά σας, για τους δικούς σας αγγέλους, που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Εκεί είναι η αξία της ζωής, εκεί είναι το νόημα, όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ μικρά και εμείς πολύ μικροί για να είμαστε γονείς και κακοί άνθρωποι. Καλό παράδεισο να έχει”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More