Χάρης Ρώμας: Με τη Μαρία Λεκάκη και την Καλλιρρόη Μυριαγκού 23 χρόνια μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ο Χάρης Ρώμας, επέστρεψε τηλεοπτικά, μέσα από την τηλεταινία με τίτλο «Μαυρογιαλούρος» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha, το βράδυ του Σαββάτου 20 Μάϊου.

Στην τηλεταινία, ο Χάρης Ρώμας είχε μια τηλεοπτική επανασύνδεση η οποία δεν πέρασε σίγουρα απαρατήρητη από τους τηλεθεατές. Ο λόγος για τις καλές του φίλες και συναδέλφους, Μαρία Λεκάκη και Καλλιρρόη Μυριαγκού που συνυπήρξαν μαζί και στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» πριν από 23 χρόνια στον ANT1.

Κατά τη διάρκεια της προβολής, δε, μια σκηνή γύρισε σίγουρα αρκετά χρόνια πίσω τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1. Αυτή όπου οι τρεις ήρωες έπαιξαν ένα χαρτάκι. Κάτι δηλαδή που είχε συμβεί και 23 χρόνια πίσω σε επεισόδιο του θρυλικού «Κωνσταντίνου και Ελένης».

 

 

 

«Γύρισμα και επανένωση μετά από 21 χρόνια με τις λατρεμένες Μαρία Λεκάκη και Καλλιρόη Μυριαγκού γιa τις ανάγκες της τηλεταινίας και μίνι σειράς «Μαυρογιαλούρος» που θα παιχτεί το φθινόπωρο στον Alpha. Εγώ με βαμμένο γκρι μαλλί και καρδιά γεμάτη αγάπη για τις φίλες μου» είχε γράψει ο Χάρης Ρώμας στα social media όταν γυρίστηκε η εν λόγω σκηνή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Haris Romas (@harisromas)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164