Χάρης Ρώμας “χείμαρρος” για Λίνα Μενδώνη: “Έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει”

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε για τις εξελίξεις στον θεατρικό χώρο, τη σύλληψη Λιγνάδη και τη στάση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός ήταν χείμαρρος απέναντι στην Υπουργό: «Η κυρία Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Έχει παραιτηθεί αυτή τη στιγμή στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του πολιτισμού. Στην πραγματικότητα έχει φύγει από το πόστο της και φαντάζομαι ότι είναι και τυπική διαδικασία να την παραιτήσει ο πρωθυπουργός. Φαντάζομαι… Διότι και την ίδια δεν τη συμφέρει να παραμένει εκεί ως σάκος του μποξ. Θα μου πεις της άξιζε;

Δεν έκανε και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της ποτέ. Δε ξέρω αν έχει θετικά πράγματα να επιδείξει η θητεία της. Έχει αναλωθεί σε μια σειρά από άκομψα σχόλια, όπως αυτά που παίρνουν οι καλλιτέχνες.  Μπορεί να είναι και αλήθεια, αλλά το θέμα είναι πότε και πώς τα λες. Φαίνεται πως η ίδια δεν έχει το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά».

Όσον αφορά στην υπόθεση Λιγνάδη, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα και πως αν γνώριζε, θα είχε μία διαφορετική στάση.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε:

Read More

And More