Χάρης Βαρθακούρης για Γιάννη Πάριο: «Έχει δηλώσει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του»

Για την αναπόφευκτη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1 όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Ο Χάρης Βαρθακούρης παραδέχτηκε ότι για πολλά χρόνια τον ενοχλούσε να ακούει την ατάκα “καλός αλλά όχι σαν τον πατέρα του” ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος έχει δηλώσει ότι είναι άτυχος που είναι γιος του.

«Σαφώς κι έχω ακούσει την ατάκα “καλός, αλλά όχι σαν τον πατέρα του”. Είναι μια ατάκα που θα την ακούσεις είτε ισχύει, είτε όχι. Μέχρι να το ακούσω πρώτη φορά, δεν περίμενα ότι θα το ακούσω. Όταν το ακούς συνέχεια, λες “οκ, θα το υποστώ”. Κάποτε με ενοχλούσε, με πείραζε, με έπιανε το στομάχι μου, σκεφτόμουν για ποιο λόγο.

Από κάποιο σημείο και μετά γίνεσαι αναίσθητος. Πια δεν το λένε, έπρεπε όμως να γίνουν πολλά πράγματα μέχρι να φτάσω στο σημείο να με παραδέχονται. Ο πατέρας μου τι έφταιγε γι’ αυτό; Δε μπορούσε να μου δώσει κάποια συμβουλή πάνω σε αυτό, πέρα από το να μην τα ακούω. Ο ίδιος έχει πει ότι είμαι άτυχος που είμαι γιος του. Το έχει δηλώσει δημοσίος.

Σου λέει, ο Χάρης είναι καλός αλλά έχει την ατυχία να είναι γιος του Πάριου. Για μένα αυτό δεν είναι ατυχία, ευλογία είναι» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Read More

And More