Χάρης Βαρθακούρης: «Ο πρόωρος τοκετός ήταν τραυματική εμπειρία για την Αντελίνα»

Τον Χάρη Βαρθακούρη υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην «Μαμά-δες» εκπομπή το απόγευμα της Κυριακής 31/12.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον πρόωρο ερχομό της κορούλας του, Λιόνας και την αντιμετώπιση της συζύγου του, Αντελίνας σε αυτόν εκείνη την περίοδο.

«Εγώ δεν καταλάβαινα την δυσκολία του πρόωρου τοκετού στην εγκυμοσύνη. Ήξερα ότι το παιδάκι μας θα βγει και σε τέσσερις εβδομάδες θα το έχουμε στο σπίτι. Συνειδητοποίησα όμως τότε πως για την μητέρα ήταν μια τραυματική εμπειρία», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Και συνέχισε: «Μπορεί δηλαδή να έχεις ενοχές ή να νιώθεις ότι κάτι έκανες, για παράδειγμα ότι δεν έπρεπε να έχεις φάει εκείνο το φαγητό που έφαγες εκείνη την ημέρα, ότι δεν έπρεπε να οδηγήσεις ή δεν έπρεπε να χορέψεις. Δεν ξέρω. Γενικά όμως φαντάζομαι πως μπορείς να σκεφτείς αν θα έχει κάποιο πρόβλημα αυτό το παιδάκι ή αν θα μπορεί να έχει κάτι».

«Μας κάνει ότι γουστάρει. Η Λιόνα μας είναι αρχηγός και της οικογένειας και του σχολείου και της παρέας. Δηλαδή, δεν ξέρω, ίσως πρέπει όλα τα παιδιά να έρχονται στον κόσμο στους οκτώ μήνες. Ίσως στους 9 “καίγονται” και οι 8 μήνες είναι οι σωστοί για να βγει κάποιος», συμπλήρωσε με χιούμορ, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Read More

And More