Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού για το Survivor: «Ξεφτιλίστηκε, άνθρωποι πήραν την κάτω βόλτα»

Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μίλησε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, δίπλα στον Γρηγόρη Λέων.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύντομη εμπειρία της στο Survivor αλλά και τη φετινή πορεία του παιχνιδιού.

«Ένα τηλεοπτικό προϊόν το οποίο τελικά δεν έχει να αποδώσει και πάρα πολλά τελευταία που μάλλον… ξεφτιλίστηκε και συγγνώμη για την λέξη, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Έχασε κάθε αίγλη αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πλέον και ο κόσμος το έδειξε αυτό, είχαν πέσει αισθητά τα νούμερα. Έτσι δεν είναι;» είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Και απάντησε ο Τριαντάφυλλος για την περίοδο που συμμετείχαν μαζί στο παιχνίδι: «Όταν έφυγες, ήμουν από τους παίκτες που στεναχωρέθηκαν που έφυγες από την πρώτη εβδομάδα. Ήξερα ότι μπορεί να δώσεις πράγματα».

Ενώ η Ελισάβετ Σπανού συμπλήρωσε: «Είδαμε πολλούς παίκτες που μετά το Survivor χάθηκαν ή τους έκανε και κακό, μην αναφέρω ονόματα. Είδαμε ανθρώπους που μετά το Survivor πήραν την κάτω βόλτα», ήταν οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για το ριάλιτι επιβίωσης. 

Read More

And More