«Χείμαρρος» ο Κώστας Πρέκας για Στέφανο Κασσελάκη: «Χυδαίος με αηδιαστικές απόψεις»

Κόλαφος ο Κώστας Πρέκας σε δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την εξομολόγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα δύο αγόρια που θέλει να αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας.

«Οι κύριοι της Αμερικής θέλουν να φυτέψουν εδώ την νοοτροπία τους», είπε αρχικά ο Κώστας Πρέκας για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις που πήρε. Όσον αφορά την οικογένεια που θέλει να φτιάξει με τα δύο αγόρια. Τα αγόρια έχουν άμεση σχέση με τη νοοτροπία των συγκεκριμένων γονέων και πιθανότατα αργότερα να ακολουθήσουν τα αγόρια την πορεία του κυρίου αυτού».

Ο Κώστας Πρέκας αποφεύγει να πει το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη: «Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου ο οποίος είναι χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με την ελληνική πολιτική σκέψη. Η ιστορία αυτού του κυρίου θα λήξει μέσα σε ένα εξάμηνο», ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Πρέκας στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Read More

And More