Χωρίζουν Εύα Καϊλή και Φραντζέσκο Τζιόρτζι: «Είναι σε ουσιαστική διάσταση, θα τους ενώνει η κόρη τους»

Μετά σκάνδαλο Qatargate η Εύα Καϊλή επιθυμεί να ακολουθήσει χωριστό δρόμο στην προσωπική της ζωή, αφήνοντας πίσω της τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Το Qatargate αποδείχθηκε δυναμίτης στα θεμέλια του έρωτα τους κι έτσι το ζευγάρι των Βρυξελλών φαίνεται να βάζει ουσιαστικά τίτλους τέλους στη σχέση τους με πρωτοβουλία της Εύας Καϊλή.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος της Καϊλή στο Mega: «Η κυρία Καϊλή είναι σε ουσιαστική διάσταση με τον σύντροφο της, τον κύριο Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Αυτό που τους ενώνει όμως και θα τους ενώνει δια βίου είναι η κορούλα τους. Δεν υπάρχει γάμος, ούτε θρησκευτικός ούτε πολιτικός και η πρόταση μου προς την κυρία Καϊλή είναι να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη λύση του συμφώνου συμβίωσης», είπε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με την πλευρά της Εύας Καϊλή, ο σύντροφος της πρόδωσε την εμπιστοσύνη της, την έβαλε στη φυλακή, την εξέθεσε και αυτός είναι ο ουσιαστικός λόγος που ράγισε το γυαλί μεταξύ τους. Από τότε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής βρίσκεται αντιμέτωπη με την βελγική δικαιοσύνη.

«Η ανάκριση συνεχίζεται μέχρι τουλάχιστον τα τέλη του 2023. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί κάθε μέρα που διαβάζουμε τη δικογραφία, που είναι χιλιάδες σελίδες, ανακαλύπτουμε στοιχεία που είναι υπέρ της αθωότητας της κυρίας Καϊλή, τα οποία δεν μας είχανε δοθεί μέχρι πρότινος», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Read More

And More