Χριστίνα Αλούπη: “Όταν έμαθα ότι μπορώ να εμβολιαστώ, έπαθα σοκ και έβαλα τα κλάματα”

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την εμπειρία της από το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, αποκάλυψε τις μικρές παρενέργειες που είχε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ενώ προέτρεψε όλους τους Έλληνες να εμβολιαστούν δίχως φόβο. 

“Δεν περιμέναμε να εμβολιαστούμε τόσο γρήγορα. Ξυπνάω ένα πρωί και μου έρχεται ένα μέιλ ότι μπορώ να πάω σε ένα κέντρο για να εμβολιαστώ. Έπαθα σοκ, για να πω την αλήθεια με έπιασαν τα κλάματα, δεν το περίμενα… Ήταν λες και όλη αυτή η καταπίεση της χρονιάς σε μια στιγμή βγήκε από μέσα μου. Και τελικά δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλη ήταν αυτή η καταπίεση. Αφού ηρέμησα, έριξα το κλάμα μου και ησύχασα, πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και υπήρχε την επόμενη ημέρα.

Εμβολιάστηκα και εγώ και ο σύζυγός μου. Είναι διαθέσιμα τα ίδια εμβόλια με την Ελλάδα. Εμείς δεν πάθαμε τίποτα, είμαστε μια χαρά! Το χέρι του Κωνσταντίνου πονούσε απλά την επόμενη ημέρα και εγώ την ίδια ημέρα που έκανα το εμβόλιο είχα μια ελαφριά αναγούλα και μια ζαλάδα. Μη φοβάστε να το κάνετε!”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Αλούπη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More