Στο T-live

Χριστίνα Δελλή για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου, είχα καταλάβει ότι κάτι κρύβει»

Για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο που η ίδια γνώρισε πριν αρκετά χρόνια, όταν ακόμα εκείνος δεν ήταν ο «Άλλος Άνθρωπος» αλλά ένας πιστός θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο όπου εκείνη εμφανιζόταν, μίλησε η Χριστίνα Δελλή το μεσημέρι της Παρασκευής 2/2 στην εκπομπή «Τ-Live» και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Χριστίνα Δελλή, ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που βλέπει σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα του ανθρώπου που εκείνη είχε γνωρίσει, γι’ αυτό και τον αναγνώρισε μόνο όταν στην επιφάνεια ήρθαν οι φωτογραφίες από το παρελθόν του. Ακόμα, η Χριστίνα Δελλή κάνει λόγο για έναν πολύ επικοινωνιακό και γαλαντόμο άνθρωπο που προσπαθούσε να γίνει μάνατζέρ της.

«Δε ξέρω ποιος είναι ο “Άλλος Άνθρωπος”, είναι ένας άλλος άνθρωπος. Εγώ θα σας πω για τον άνθρωπο που γνώρισα, τον άνθρωπο των μπουζουκιών, τον άνθρωπο που διασκέδαζε, τον άνθρωπο που ερχόταν στο μαγαζί και προσπαθούσε να κατακτήσει και άλλες παρέες. Έκανε και δημόσιες σχέσεις, ας πούμε, μέσα στο μαγαζί. Πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι. Είχε μια εμμονή μαζί μου, ζήταγε από τον μετρ συνέχεια να με δει, να πάω στο τραπέζι, να μιλήσει μαζί μου. Ήθελε να γίνει μάνατζέρ μου. Κάποια στιγμή με είχε εκνευρίσει λίγο αυτό και απέφευγα την κατάσταση…

Επέμενε, ερχόταν στο μαγαζί, έκλεινε το τραπεζάκι του, έριχνε τα ζεϊμπέκικά του, έκανε της δημόσιες σχέσεις του, πέταγε τα λουλουδάκια του. Ένας κοσμικός άνθρωπος. Δε μπορούσα να φανταστώ την πορεία του. Μου φάνηκε αγνώριστος. Είναι αγνώριστος… Τον θυμήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες του από το παρελθόν… Ήταν γαλαντόμος. Ανοιχτοχέρης, και καλόκαρδος φαινόταν…

Καταλάβαινα ότι κάτι κρυβόταν πίσω από αυτό τον άνθρωπο, ότι ήθελε να βρει λεφτά… Ότι είναι ένας μάνατζερ για να μας τα πάρει όμως στο τέλος» περιέγραψε η Χριστίνα Δελλή στο T-Live.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More