Χριστίνα Κανελλοπούλου: Η σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη για το “κόψιμό” της από το GNTM – “Νιώθω αδικημένη” (video)

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Happy Day” βρέθηκε, το πρωί της Τετάρτης, η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η μελαχρινή καλλονή, η οποία πέρασε από τις auditions του GNTM αλλά “κόπηκε” χωρίς να προβληθεί καν η πασαρέλα της μπροστά στους τέσσερις κριτές -παρόλο που την είχαμε δει στο τρέιλερ της πρεμιέρας- μίλησε για την σύντομη εμπειρία της από το reality μόδας του Star.

“Εμένα δεν μου είπαν τον λόγο που με έκοψαν, αν και σε μερικά παιδιά το έκαναν… Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα λίγο σε όλη την διαδικασία. Θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφιση, αλλά εντάξει… Υπάρχουν και πλάνα που δεν τα έδειξαν… Θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε. Ήμουν πολύ προσγειωμένη, δεν έχω αυτό τον χαρακτήρα που εύκολα θα κάνω ίντριγκες. Οπότε, πιστεύω ότι έπαιξε και αυτό ρόλο…”, είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Ο Κώστας με πίεζε να πάω, ήθελε πολύ! Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου… Μου είχε πει ότι σίγουρα αξίζω γιατί ξέρει τον χαρακτήρα μου και τις προσπάθειες που έχω κάνει στον χώρο της μόδας… Το ότι δεν πέρασα στο GNTM δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσω την πορεία μου…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More