Χριστίνα Κεφαλά: «Το παν είναι τα χρήματα και η δημοσιότητα, ας μην κοροϊδευόμαστε»

Η Χριστίνα Κεφαλά έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο Καλό Μεσημεράκι.

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά στον Νίκο Μουτσινά.

«Ο πρώτος δισταγμός μου, όταν κλήθηκα να μπω στο All Star, ήταν ότι οι παλιοί θα μας έδιωχναν. Είπα: μπήκα και την πρώτη φορά σε δεύτερη φάση, το ‘χω ξαναδεί το έργο. Ήμουν σίγουρη ότι αν δεν φύγω τη δεύτερη βδομάδα, τρίτη-τέταρτη ήταν σίγουρο. Αλλά δεν είχα και το αγωνιστικό καθόλου», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Έχει ακουστεί ότι έκανα γυμναστική για να είμαι καλή στο Survivor. Εγώ είχα δύο γυμναστές και το έκανα για μένα, για την υγεία μου, για την ψυχολογία μου», τονίζει η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε ότι το παν για να μπεις στο Survivor είναι τα χρήματα και η δημοσιότητα. «Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις έβλεπα όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Read More

And More