Χριστίνα Λαμπίρη: Η συγγνώμη στον Γιώργο Καπουτζίδη – «Τον είχα αδικήσει πάρα πολύ»

Η Χριστίνα Λαμπίρη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού.

Η πρώην παρουσιάστρια και Αντιδήμαρχος πολιτισμού στον δήμο Ραφήνας μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί.

«Όταν ήμουν στον αέρα, με στενοχωρούσε πολύ όταν έπρεπε να απαντήσω σε συνάδελφο. Ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι για εμάς, είναι για τον κόσμο. Ένας από τους λόγους που δεν πήγαινα καλά στην τηλεόραση ήταν ότι δεν ήθελα να αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τώρα πια οι παρουσιαστές είναι το θέμα και όχι αυτά που κάναμε στο παρελθόν και ασχολούμασταν με τους καλλιτέχνες. Μου έλεγαν οι αρχισυντάκτες “πες για τη δική σου εμπειρία” αλλά δεν μπορώ, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου. Όταν αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση, δεν υπήρξε καμία παρουσιάστρια που να με πήρε για να με ρωτήσει γιατί το κάνω» αναφέρει η δημοσιογράφος.

«Η κορυφαία δύσκολη στιγμή στο πλατό ήταν όταν ένας καλεσμένος μου δέχτηκε χυδαία επίθεση από άλλον καλεσμένο μου, δεν το διαχειρίστηκα καλά. Με τσάκιζε όταν έπρεπε να διαχειριστώ προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να τους βοηθήσω ουσιαστικά. Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ.

Καμία φορά, οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια δύναμη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου. Ήμουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είχα να διαχειριστώ στον αέρα την απώλεια της μητέρας μου αλλά και του πατέρα μου. Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου γιατί άλλαξε τελείως τη ζωή μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη.

 

Read More

And More