Χριστίνα Λαμπίρη: Ο κύκλος της τηλεόρασης κλείνει για ΄κείνη! Μάθε γιατί θα βρεθεί εκτός Epsilontv…

Έχοντας υπηρετήσει με πάθος την μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη δημοσιογραφία, έχοντας υπηρετήσει με πάθος, αλλά και με εντιμότητα και τη τηλεόραση, έχοντας επίσης γευτεί κι αυτό που λέμε “απόλυτη επιτυχία” τις χρυσές εποχές του “Super Star” κι όχι μόνο, η Χριστίνα Λαμπίρη ετοιμάζεται να κλείσει την αυλαία της τηλεοπτικής της πορείας.

Η γνωστή παρουσιάστρια κάπου εδώ αποφασίζει να σβήσει τις τηλεοπτικές “μηχανές” και η νέα σεζόν να την βρει μετά από δύο κι επιπλέον δεκαετίες, μακριά από τα φώτα και τις κάμερες.

Με άλλα λόγια ο κύκλος του Epsilontv, αλλά και της τηλεόρασης ολοκληρώνεται για την Χριστίνα, η οποία όντας συνειδητοποιημένη για το τι θέλει από εδώ και στο εξής στη ζωή της, αποφασίζει να γυρίσει σελίδα και να αποτοξινωθεί από το χώρο της τηλεόρασης, ο οποίος από τη μία μεριά μπορεί να είναι μαγικός, από την άλλη μεριά είναι κι αφόρητα τοξικός. Και όσοι τολμούν την… αποτοξίνωση, μόνο υγιείς μπορούν να θεωρηθούν!

“…O κύκλος του Epsilon ολοκληρώνεται σίγουρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με όλους, τόσο με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη, όσο και με τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά και όλους τους συνεργάτες των τελευταίων ετών. Έφτασε η στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας. Αν στο μέλλον υπάρξει κάτι που μπορεί να έχει ενδιαφέρον, θα το ξανασυζητήσω. Αυτή τη στιγμή, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τηλεοπτικά, δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να εξελίσσομαι στη ζωή μου. Αγαπώ την εξέλιξη, θέλω να προχωρώ μπροστά”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη στο “People” και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Εκτιμώ ότι στο κομμάτι που λέγεται καθημερινή εκπομπή αυτού του περιεχομένου, δεν έχω να δώσω κάτι παραπάνω. Είναι πολύ τίμιο προς όλους, τόσο απέναντι στον εαυτό μου, όσο και απέναντι στον εργοδότη μου. Εγώ δεν κάνω τηλεόραση για να βγάζω λεφτά από αλλού. Είναι η δουλειά μου αυτή. Είμαι δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, γιατί οι πάντες λέγονται πια παρουσιαστές. Άρα, κάνω μόνο αυτή τη δουλειά. Και το λέω αυτό, διότι πάρα πολλοί συνάδελφοι-και αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία-έχουν παράλληλες ενασχολήσεις και δραστηριότητες», ανέφερε με νόημα η οικοδέσποινα του “Εμείς”.

Read More

And More