Χριστίνα Ορφανίδου: Ένοχοι ο πρώην σύντροφός της και μία 27χρονη για το revenge porn σε βάρος της

Με φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο καταδικάστηκαν δύο άτομα για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου. Πρόκειται για μία υπόθεση που είχε ταλαιπωρήσει πολύ ψυχολογικά τη νεαρή κοπέλα και περίμενε την απόφαση πώς και πώς. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, έκρινε το πρωί της Δευτέρας 17/10 πως ο πρώην σύντροφος του θύματος είναι ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και η δεύτερη κατηγορούμενη, η επόμενη σύντροφος του πρώην συντρόφου του θύματος, είναι ενοχή για την ίδια πράξη και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών με αναστολή και στην 27χρονη ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή. Και οι δύο ποινές είναι μετατρέψιμες προς πέντε ευρώ ημερησίως, ενώ και στους δύο επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ.

«Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενη είναι για μένα η σημερινή ημέρα. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια και τόσες κοπέλες που έχουν περάσει άσχημα, άλλαξε η νομοθεσία. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Μπράβο κορίτσια. Επιτέλους τα καταφέραμε», έλεγε η Χριστίνα Ορφανίδου στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο instagram, αναφορικά με την αλλαγή του νόμου σε αυτοτελές Ποινικό Αδίκημα για το revenge porn.

Read More

And More