Χριστίνα Βραχάλη: «Έχω σε βίντεο τις στιγμές του τοκετού και το βλέπω πολύ συχνά – Ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές που έχω ζήσει»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Βραχάλη στην εκπομπή «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο, Νάσια Μανέντη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιστροφή στο Open, για τη μητρότητα, τα άγχη μίας νέας μητέρας και την ανθρωπιά που έχει χαθεί

«Στο Open ανήκω, είναι η οικογένειά μου, εκεί θα γυρίσω. Ισχύει ότι αποχώρησε από το αθλητικό site που εργαζόμουν. Οι κύκλοι ανοίγουν, κλείνουν, ξανανοίγουν. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιους ηθικούς φραγμούς, οπότε όταν δεν νιώθω καλά κάπου προτιμώ να αποχωρώ», είπε αρχικά η Χριστίνα Βραχάλη.

Για τους πρώτους μήνες με την κόρη της, η Χριστίνα Βραχάλη σημείωσε: «Είναι όμορφα και αρκετά δύσκολα. Είμαστε σε μια διαδικασία γνωριμίας, σιγά σιγά αρχίζει και ανταποκρίνεται και δενόμαστε ακόμα περισσότερο. Είμαι στη διαδικασία που μαθαίνω».

Για τη διαδικασία του τοκετού, η Χριστίνα Βραχάλη ανέφερε: «Η διαδικασία του τοκετού είναι κάτι που θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Γέννησα με καισαρική οπότε είχα πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε. Μόλις την έβγαλαν από την κοιλιά μου έκλαιγε πάρα πολύ και μόλις την ακούμπησαν πάνω μου και της είπα “αγάπη μου”, σταμάτησε να κλαίει. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι η μαμά της. Το έχω και σε βίντεο και το βλέπω πολύ συχνά, ίσως είναι και από τις πιο δυνατές στιγμές που έχω ζήσει». 

«Θα την πούμε Ειρήνη, είναι το όνομα της μητέρας μου. Επέλεξα την ονοματοδοσία, δεν είμαι υπέρ αυτής της μεγάλης διαδικασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πιστεύω. Έχει να κάνει με αυτό που ήθελα εγώ για την μικρή. Έχει πολλές νονές γιατί έχω πάρα πολύ καλούς φίλους. Είναι ο θησαυρός μου», εξήγησε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος. 

«Οι δυσκολίες ενός γονιού στη σύγχρονη Ελλάδα είναι πολλές. Το μεγαλύτερο σοκ το έπαθα μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, θυμάμαι τον εαυτό μου τότε να κλαίω κάθε βράδυ, σαν να ήταν δικά μου παιδιά. Εκεί ήτα η πρώτη φορά που είχα πει ότι χαίρομαι που δεν είμαι μητέρα και ένα χρόνο μετά έγινα μητέρα. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι ότι έχουμε αρχίσει και χάνουμε την ανθρωπιά μας. Νιώθω ότι δεν έχουμε καμία ενσυναίσθηση, δεν μας νοιάζει ο διπλανός μας. Βλέπω απίστευτη σκληρότητα», κατέληξε η Χριστίνα Βραχάλη. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164