Χριστίνα Χειλά Φαμελή: Απαντά στον Γιαννόπουλο για τις δηλώσεις περί «σαπουνόπερας» – «Δεν είναι κακό είδος»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμελή βρέθηκε καλεσμένη μαζί με τον Ορφέα Αυγουστίδη στην πρεμιέρα του «Super Κατερίνα», λίγο πριν ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός

Η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε και στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου για τις «Άγριες Μέλισσες». 

«Δεν έπαυε ουσιαστικά να είναι μία καθημερινή σαπουνόπερα. Αν το καλοσκεφτείς, θα δεις κι εσύ πως οι «Μέλισσες» επί της ουσίας ήταν μια σαπουνόπερα. Εντάξει δεν θα μπορούσε να είναι όπως ήταν η «Λάμψη» το 2000 γιατί τα χρόνια αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, η αισθητική αλλάζει. Αλλά ήταν μια σαπουνόπερα με ιλουστρασιόν περιτύλιγμα» είχε πει ο γνωστός ηθοποιός.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμελή σχολίασε χαρακτηριστικά: «Φαντάζομαι το είπε με αρνητική χροιά; Δεν είναι κακό είδος η σαπουνόπερα. Ας το απομυθοποιήσουμε. Δεν είναι κακό πράγμα. Θέλω να δω την καλή πλευρά, μάλλον εννοούσε ότι είναι ένα καθημερινό σήριαλ που η παραγωγή δεν είναι τεράστια… Μήπως εννοούσε αυτό; Τι να κάνουμε τώρα, ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του».

 

Read More

And More