Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Σασμός: Η «Αργυρώ» της σειράς δίνει spoiler και διαψεύδει μία σημαντική φήμη για το σενάριο

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης 27/1 στο Happy Day και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την εξέλιξη της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός.

Η τηλεοπτική «Αργυρώ» σημείωσε ότι στο αποψινό επεισόδιο η «Σεμίνα», που ήταν παρούσα, στον φόνο του «Πετρή» δεν θα της πει τι ακριβώς συνέβη. «Δεν θα με αφήσει να πιστεύω για πολύ ότι ο Αστέρης είναι στυγνός δολοφόνος, αλλά δεν θα το πει ακόμα», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε για την «Αργυρώ» και τη σχέση της με τον «Αστέρη»: «Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καθόλου ερωτικά συναισθήματα, έχει μόνο οργή και μίσος. Δεν έχω γυρίσει τις σκηνές μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για να ξέρω πώς θα είναι. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα διαταραχθούν, αλλά κάποιες θα τα ξαναβρούν».

Όσον αφορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος στο παιδί του «Αστέρη», η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ξεκαθάρισε: «Αυτό που λέτε το διάβασα κι εγώ, αλλά όχι στο σενάριο ακόμα. Θα της βγει να πάρει εκδίκηση, αλλά δεν θα το πάει στα άκρα. Μόνο τον εαυτό της θεωρεί υπεύθυνο, οπότε θα προσπαθήσει να αυτοτιμωρηθεί».

Η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά για δεύτερη σεζόν. «Υπάρχει πρόθεση και για δεύτερη σεζόν» αρκέτηκε να πει η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Δες όλα όσα είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στο Happy Day:

Read More

And More