Χρήστος Φερεντίνος: «Έχω διαμαρτυρηθεί για ψεύτικο και κακόβουλο ρεπορτάζ που αφορούσε εμένα»

Ο Χρήστος Φερεντίνος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Νίκο Γεωργιάδη. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για τις δυο εκπομπές που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τους δίδυμους γιους του.

«Θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές τα ΜΜΕ μου έχουν φερθεί διακριτικά, όπως συμπεριφέρομαι και εγώ. Είμαι ευχαριστημένος. Έχω δεχτεί και κακές αρνητικές και σχόλια. Μου έχει τύχει να διαμαρτυρηθώ για ψεύτικο και κακόβουλο ρεπορτάζ που αφορούσε εμένα. Δεν έχει νόημα τελικά, αν βγει το κακό το σχόλιο άντε να το μαζέψεις. Με επηρεάζουν τα σχόλια για την προσωπική ζωή μου γιατί δεν την έχω σε κοινή θέα. Ανήκω στους ανθρώπους των media που είναι στη… σκιά» εξομολογείται ο Χρήστος Φερεντίνος.

«Βέβαια ήταν ρίσκο να αφήσω το Deal για να πάω στον ΣΚΑΪ. Αισθανόμουν ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό» αναφέρει ο παρουσιαστής.

«Οι γιοι μου δεν είναι αυστηροί μαζί μου. Μερικές φορές νιώθω μικρότερος από εκείνους, είναι πιο ώριμοι» αποκαλύπτει ο Χρήστος Φερεντίνος.

 

Read More

And More