Χρήστος Φερεντίνος: Ξεκινά την “Τέλεια Απόδραση” – Δεν κόβεται το Deal

Ο Χρήστος Φερεντίνος διατηρεί ακλόνητος τον τίτλο του πιο επιτυχημένου τηλεπαρουσιαστή και αυτή τη σεζόν, αφού έχει τα ηνία του πιο αγαπητού τηλεπαιχνιδιού.

Το «Deal» συνεχίζει να μοιράζει χιλιάδες ευρώ, διατηρώντας ταυτόχρονα την πρώτη θέση στις καρδιές των τηλεθεατών, αλλά και τους πίνακες της τηλεθέασης. Μία ακόμα πρωτιά έρχεται να προστεθεί στα πρακτικά της εκπομπής, αφού και την εβδομάδα 12 με 16 Απριλίου, το Deal ήταν πρώτο στο σύνολο του κοινού στη ζώνη μετάδοσής του με 16.9%, ενώ 1.010.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν στον Alpha για να παρακολουθήσουν την απογευματινή τους τηλε-συνήθεια.

Ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη του πορεία στον Alpha, διατηρώντας την καθημερινή του παρουσία με το Deal, όπου συνδυάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο χιούμορ, αδρεναλίνη και ατάκα, ενώ ταυτόχρονα αναλαμβάνει και την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού του Alpha, «Η Τέλεια Απόδραση». Mε τα γυρίσματα και των δύο τηλεπαιχνιδιών να πραγματοποιούνται παράλληλα, ο Χρήστος Φερεντίνος δουλεύει σκληρά για να προσφέρει στον κόσμο αυτό που αγαπάει περισσότερο: ψυχαγωγία.

Read More

And More