Χρήστος Λούλης: Η απάντηση για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη Χριστοδούλου

 Όπως έγινε γνωστό, ο Αντρέας Γεωργίου παντρεύεται τη σύντροφό του Σιμώνη Χριστοδούλου το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση που να αφορά στο χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο ο Χρήστος Λούλης -πρωταγωνιστής του επιτυχημένου Famagusta- επιβεβαίωσε τον γάμο μιλώντας στη Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε στη δημοσιογράφο, Ελισάβετ Οικονόμου: «Μου έχει πει ο Αντρέας Γεωργίου για τον γάμο του. Είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο μοιράστηκε. Μη φανταστείτε, δεν έκανε ανακοίνωση, απλά ήρθε η κουβέντα κάπως.

Ο Αντρέας και η Σιμώνη είναι δύο πολύ γλυκά παιδιά, δύο πολύ απλά παιδιά. Μου φαίνονται πολύ ερωτευμένοι όταν τους βλέπω. Η ώρα η καλή, τους το έχω πει και από κοντά, τους το εύχομαι και από εδώ».

Διάβασε επίσης:

Αντρέας Γεωργίου: Ποια είναι η κούκλα Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία παντρεύεται – Ο χωρισμός και η επανασύνδεση που έφερε τον γάμο

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164