Χρήστος Μάστορας: Έτσι υποδέχτηκε την Τάμτα στο “Σπίτι με το Mega” – «Είσαι η Μαίρη Λίντα μου»

Το βράδυ του Σαββάτου, οι MEΛΙSSES επέστρεψαν στο «Σπίτι με το Mega» και μας χάρισαν ένα πάρτι γεμάτο κέφι, ρυθμό, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού.

Το δημοφιλές συγκρότημα ερμήνευσε κομμάτια που έχουμε όλοι αγαπήσει από τη «Μισή καρδιά», το «Γιατί» και το «Viktoria» μέχρι το «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» και το «Κράτα τα μάτια σου κλειστά». Μαζί τους σε μια ανατρεπτική εμφάνιση βρέθηκε και η Τάμτα, με την οποία μας θύμισαν τις εκρηκτικές νύχτες στο BOX!

Ο Χρήστος Μάστορας υποδέχτηκε θερμά τη δημοφιλή τραγουδίστρια στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και το πάρτι ξεκίνησε.

 

«Τα τελευταία χρόνια όλα τα Σάββατα, αλλά και τις Παρασκευές μοιραζόμασταν τη σκηνή του BOX. Ήταν σαν να βρισκόμασταν σπίτι μας, μέχρι που ήρθε ο κορονοϊός και μας ξεσπίτωσε. Ή μάλλον μας σπίτωσε πιο πολύ. Θα ξαναέρθουν οι καλές μέρες και θα είμαστε πάλι μαζί. Κάθε φορά που τραγουδάω μαζί της νιώθω οικειότητα και ασφάλεια. Είναι η ζάχαρη στον καφέ μου. Είμαι ο αέρας στα μαλλιά της. Είμαι ο Μανώλης Χιώτης και είναι η Μαίρη Λίντα μου. Είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και μια καλή μου φίλη με την οποία έχω μοιραστεί σπουδαίες στιγμές και δεν θα μπορεί να λείπει από το πάρτι μας», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Read More

And More