Χρήστος Βασιλόπουλος: «Μην πάτε παιδιά, δεν χρειάζεται να πάτε» λέει ο Σωτήρης Χατζάκης για το επίμαχο post

Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος, στην οποία υπήρχε αναγγελία για εύρεση ηθοποιών που θα συμμετέχουν σε πρότζεκτ, χωρίς αμοιβή!

Ξεκάθαρη θέση πήρε αρχικά ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, με τον Χρήστο Βασιλόπουλο να απαντά πως «δεν υποχρεώνουμε κανέναν».

Μετά την Ελένη Γερασιμίδου που τοποθετήθηκε στο Mega Καλημέρα, και ο Σωτήρης Χατζάκης εξέφρασε την δική του άποψη για το ζήτημα της δωρεάν εργασίας.

«Αυτό το περιστατικό είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για να ασχοληθούμε με τα εργασιακά θέματα του χώρου που είναι καυτά. Η ανάρτηση αυτή με βάζει σε σκέψεις και θα ‘θελα να ξέρω ποιος είναι ο παραγωγός που κάνει αυτή την παραγωγή και πώς δεν ξέρουν ότι με το που κάποιος πάει να εργαστεί, ότι υπάρχουν θεσμικοί μηχανισμοί όπως η Επιθεώρηση Εργασίας, που κινητοποιούνται» σημείωσε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

«Δεν είναι ότι πάω να κάνω εθελοντική εργασία για τη χελώνα καρέτα καρέτα, είναι ότι πάω να εργαστώ κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Εγώ λέω σε αυτά τα παιδιά που έχουν μία απελπισία “Μην πάτε παιδιά! Δεν χρειάζεται να πάτε!”» πρόσθεσε ο Σωτήρης Χατζάκης στο Mega Καλημέρα.

Read More

And More