Χρήστος Βασιλόπουλος: Η απάντησή του μετά τις αντιδράσεις για τους ηθοποιούς χωρίς πληρωμή που αναζητά

 Tη ιδική του ξεκάθαρη απάντηση στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά από μια δημοσίευσή του μέσω της οποίας αναζητούσε ηθοποιούς για ένα νέο πρότζεκτ στο οποίο όμως δε θα δίνοντας καμία αμοιβή έδωσε  ο Χρήστος Βασιλόπουλος. (δες εδώ την αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα

Συγκεκριμένα, μετά τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που έλαβε κάτω από την ανάρτησή του ο Χρήστος Βασιλόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν θα πληρωθεί από τη συγκεκριμένη δουλειά, ούτε καν ο ίδιος και πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να λάβει μέρος, επομένως δεν καταλαβαίνει και γιατί τόσος ντόρος.

«Να σας ενημερώσω εσάς που στάζει φαρμάκι το στόμα σας ότι ούτε εγώ, αλλά ούτε και κανένας από την ομάδα σκηνοθεσίας και παραγωγής θα πληρωθεί. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να λάβει μέρος και είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή. Οπότε δεν καταλαβαίνω πού είναι η ντροπή και πού το λάθος. Ίσα ίσα, όσοι θα συμμετάσχουν στο γύρισμα, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια γνωριμία με τον σκηνοθέτη. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω ότι ακόμα και σήμερα, όταν στέλνω τις ακροάσεις μου στους σκηνοθέτες, καταναλώνοντας χρόνο και χρήμα, δεν πληρώνομαι ούτε κι εγώ». έγραψε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Read More

And More