Χρήστος Βολικάκης – Survivor 2024: Ποιος είναι ο «χρυσός» ποδηλάτης που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι

Αποχώρηση – βόμβα από το Survivor 2024. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε, χθες 24 Ιανουαρίου, ο Χρήστος Βολικάκης, σε ένα έντονο ξέσπασμα με τους συμπαίκτες του, αποχώρησε οικειοθελώς, επιμένοντας να βρεθεί πίσω στον γιο του.

Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας εγκατέλειψε με πικρία το Survivor 2024, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του: «Πρέπει να πατάς πάνω σε ανθρώπους για να αντέξεις στο ριάλιτι». Είχε προηγηθεί η ένταση με τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου…

 

Ποιος είναι ο Χρήστος Βολικάκης

Γεννημένος στον Βόλο, ο Χρήστος Βολικάκης είναι 35 ετών και διακεκριμένος ποδηλάτης. Έχει ύψος 1.71m και βάρος 79kg και είναι Υποπλοίαρχος στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είναι ο πρώτος Έλληνας που κατάκτησε χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει πάνω από 100 χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, κατέχει 11 πανελλήνια ρεκόρ και βρίσκεται στην 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο scratch, στην 1η θέση στο αγώνισμα omnium και στην 3η θέση στον αγώνα βαθμών.

«Νομίζω ότι έχω γεννηθεί για να ασχοληθώ με την ποδηλασία. Δεν είναι εγωιστικό αυτό, αφού επί πολλά χρόνια παραμένω στο άθλημα. Δεν υπάρχει καθημερινή ή γιορτινή μέρα όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Θα βγω για προπόνηση σε σταθερό προγραμματισμένο ωράριο, είμαι από αυτούς που πιστεύουν πως η αδιάλειπτη προπόνηση, οδηγεί στην επιτυχία. Φτάνει να ακούς τον εαυτό σου», είχε δηλώσει ο Χρήστος Βολικάκης σε συνέντευξή του στο ertsports.gr

Χρήστος Βολικάκης – Η στιγμή που «έσπασε» ζητώντας δημόσια συγγνώμη

Τον Αύγουστο του 2021 κατά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Χρήστος Βολικάκης δεν κατάφερε να σημειώσει τις αναμενόμενες επιδόσεις του, κάτι που τον έβαλε ακόμη και σε σκέψεις να εγκαταλείψει οριστικά την ποδηλασία.

«Δεν ξέρω τι να πω. Πλήρης απογοήτευση. Θέλω να πω ένα συγγνώμη σε αυτούς που με στήριξαν και έκατσαν να με δουν. Τους έχω απογοητεύσει όλους, αλλά πραγματικά αυτά είχα να δώσω. Μπήκα αγχωμένος, δεν μου βγήκαν τα πρώτα αγωνίσματα. Από ένα σημείο και μετά, ουσιαστικά απλά προσπαθούσα να τερματίσω, κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση. Πρώτη φορά τρέχω στο συγκεκριμένο στυλ με αυτόν τον τρόπο, τέσσερα αγωνίσματα σε τρεις ώρες. Κάτι το οποίο δεν μπορούσα να χειριστώ», είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο Χρήστος Βολικάκη.

Χρήστος Βολικάκης – Προσωπική ζωή

Τον Οκτώβριο του 2021 ο Χρήστος Βολικάκης παντρεύτηκε την σύντροφό του, Ελπίδα. Ο γάμος του ζευγαριού ήτα πολιτικός, καθώς πραγματοποιήθηκε στο Παλιό Δημαρχείο του Άργους.  Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν o επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης και η σύζυγος του Έλενα.

Λίγους μήνες αργότερα και η γέννηση του γιου τους ολοκλήρωσε την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού. 

«Είμαι ευτυχής που ο θεός με αξίωσε να αποκτήσω ένα γερό αγοράκι, που προστέθηκε στην οικογένειά μου», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο  Χρήστος Βολικάκης. Τον περασμένο Ιούνιο το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Volikakis (@ch_volikakis)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Volikakis (@ch_volikakis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Volikakis (@ch_volikakis)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elpida Mavroidi (@elpida_mavroidi)

Ο 35χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 2024,  μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό με την ομάδα του και τις συμπεριφορές στην καλύβα.

«Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι που ονομάζεται Αλέξης Παππάς», είπε ο Χρήστος Βολικάκης ο οποίος επιστρέφει στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Read More

And More