Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Δανάη Μπάρκα: «Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, το μυαλό της δεν το έχω ξανασυναντήσει»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το μεσημέρι της Κυριακής 9/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή DOT.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους πιο σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του, στη σπουδαία σχέση που έχει δημιουργήσει με τη Δανάη Μπάρκα και τη φιλία του με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

«Ήθελα να τα μαθαίνω όλα, να τα βλέπω όλα, γι΄αυτό μ΄άρεσαν και τα ταξίδια. Ήμουν πολύ περίεργος με τη ζωή, να εξερευνήσω τα πάντα. Την έχω πατήσει πολλές φορές από την περιέργεια αλλά δεν με χάλασε καθόλου.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τους… ατελείωτους καβγάδες με τη Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας: «Τσακωνόμαστε με τη Βίκυ Σταυροπούλου πάνω στη δουλειά. Απολαμβάνω την ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση, υπάρχει αγάπη και νοιάξιμο του ενός για τον άλλον. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό στη σκηνή. Από εκεί και πέρα καβγάδες…».

Κλείνοντας μίλησε και για την σχέση του με την Δανάη Μπάρκα τονίζοντας είναι σχέση ζωής και εμποτισμένη με αγάπη και δυνατά συναισθήματα.

«Μου έχει μάθει πολλά πράγματα, είναι ένα παιδί με τρομερό μυαλό, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Ένα παιδί πολύ αισιόδοξο, μου λέει μία κουβέντα και φωτίζει το κεφάλι μου», συμπλήρωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Read More

And More