Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του και την απομόνωση στη Μάνη

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/12 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του και στην απόφαση να απομονωθεί στη Μάνη, όπου έχει εξοχικό μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» πήγε στην Μυτιλήνη προκειμένου να κάνει ένα μνημόσυνο στον πατέρα του. «Η απώλεια των γονιών καταχωρείται στον καθένα με διαφορετικό τρόπο. Το ευχάριστο είναι ότι έφυγε πλήρης ημερών και με φροντίδα, κι αυτό σε ανακουφίζει» δήλωσε ο Χρήστος Χατζπαναγιώτης..

«Πέρυσι που είχα αποφασίσει να μη κάνω θέατρο και τηλεόραση, έφυγα τέλη Σεπτέμβρη και γύρισα Αθήνα αρχές Μαΐου. Το απόλαυσα πραγματικά. Παρότι ήταν μία δύσκολη εποχή, εννοώ ψυχολογικά, το απόλαυσα σε σχέση με την Αθήνα. Ασχολήθηκα με τα δέντρα μου, τα κλάδεψα, έκανα βόλτα στη θάλασσα και το βουνό κάθε μέρα, είδα την αλλαγή των εποχών. Ήμουν μόνος μου και ερχόταν που και που η Βίκυ. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει η μοναχικότητα», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για το μικρό παράδεισο που έχει φτιάξει από κοινού με την Βίκυ Σταυροπούλου στη Μάνη.

Read More

And More