Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η “Ζωρζέτ” από τις Άγριες Μέλισσες κάνει αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς (video)

Η τηλεοπτική Ζωρζέτ από τις Άγριες Μέλισσες συστήνεται στη Μαρία Κοκολάκη και στη κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλά για το ρόλο της παριζιάνας Ζορζέτ και απαντά για την τηλεοπτική της σχέση με τον Μελέτη.
“Δεν ξέρω και δεν μπορώ να αποκαλύψω αν η Ζωρζέτ θα καταφέρει να μπει ανάμεσα στο Μελέτη και την Πηνελόπη” ωστόσο, η όμορφη ηθοποιός άφησε να εννοηθεί ότι για χάρη του Μελέτη και για τον έρωτα που νιώθει για εκείνον, θα εγκαταλείψει το Παρίσι και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για να βρεθεί στο Διαφάνι, κοντά στον άντρα που της έκλεψε τη καρδιά.


“Η Ζωρζέτ κάνει αντίθεση με το χαρακτήρα του Μελέτη, ο οποίος είναι κλειστός και μπρουτάλ και αυτό είναι που την τραβάει”, δήλωσε η νεαρή ηθοποιός, στη κάμερα της εκπομπής. 

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου περιγράφει στη ρεπόρτερ Μαρία Κοκολάκη πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός μέσα σε μία νύχτα . “Έδωσα Πανελλήνιες, δεν έγραψα καλά και τότε μου είπε η κολλητή μου φίλη να πάμε να δώσουμε εξετάσεις σε σχολή υποκριτικής”.

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο η όμορφη ηθοποιός το έκανε, όπως είπε, όταν ήταν πιτσιρίκα, μετέχοντας στη τηλεοπτική σειρά εποχής “Οι μάγισσες της Σμύρνης.”

Read More

And More