Υπόθεση Γεωργούλη – Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Μίλησα με την Ελένη Χρονοπούλου, είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση»

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Πέμπτης 20/4 για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης από την Ελένη Χρονοπούλου.

«Υπήρχε η φήμη για παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη, όμως για αυτή την περίπτωση δεν ήταν κάτι γνωστό» δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «η καταγγελία της κ. Χρονοπούλου έγινε στις αρχές και έπειτα η ίδια πήγε σε γιατρούς» είπε μεταξύ άλλων, η Ελίζα Βόζεμπργκ. 

Σχετικά με την καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, η Ελίζα Βόζεμπργκ σημείωσε πως «η επιτροπή που είναι αρμόδια για την άρση ασυλίας ευρωβουλευτών συνεδριάζει μία φορά το μήνα και μεσολάβησε και ο κορονοϊός, γεγονός που παρέτεινε τις διαδικασίες» και απάντησε αναφορικά με το αν υπήρχε πληροφόρηση στο Ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας ότι «δεν έχουμε όλοι οι ευρωβουλευτές την ίδια πληροφόρηση, όμως δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του κ. Παπαδημούλη».

Όσο για την Ελένη Χρονοπούλου και την επικοινωνία που είχε μαζί της μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης και τις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν είπε πως «μίλησα μαζί της προχθές και είναι σε μεγάλη ψυχολογική επιβάρυνση. Είναι μία πολύ σοβαρή συνάδελφος που χαίρει εκτιμήσεως στην Ευρωβουλή».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More