Στο T-live

Υπόθεση Ιωάννας Τούνη: «Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της λόγω της φιλικής σχέσης του με τον κατηγορούμενο»

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο άνδρες που διέρρευσαν το revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη παραπέμπονται για κακουργηματικές πράξεις. (Διάβασε εδώ αναλυτικά στοιχεία από το βούλευμα)

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βούλευμα για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη αναφέρεται και το όνομα του επιχειρηματία, Δημήτρη Φιντιρίκου.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού, η εισαγγελέας στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο σημειώνει ότι ο κ. Φιντιρίκος ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που αρχικά είχαν επιβεβαιώσει στην Ιωάννα Τούνη ότι οι δύο κατηγορούμενοι ότι οι κατηγορούμενοι είναι όντως αυτοί που τράβηξαν το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο Δημήτρης Φιντιρίκος κλήθηκε να καταθέσει, δεν επιβεβαίωσε ακριβώς τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούσε με τον πρώτο κατηγορούμενο. Έτσι ο γνωστός επιχειρηματίας δεν ήθελε να έχει καμία εμπλοκή σε όλη τη δικαστική διαδικασία.

Από την άλλη, ο κατηγορούμενος έχει υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν είναι φίλος του ο Δημήτρης Φιντιρίκος και ότι η Ιωάννα Τούνη ήταν εκείνη που τον οδήγησε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Χαλκιδική, μετά το περιστατικό.

Όπως επεσήμανε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της γνωστής influencer στο T-live, κ. Αναστάσιος Ντούγκας, «ο κ. Φιντιρίκος μίλησε με γενικότητες όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση και είναι λογικό ένας άνθρωπος να μην μπορεί να πάει τη μνήμη του τόσα χρόνια πίσω να θυμηθεί συγκεκριμένα περιστατικά».

Διάβασε επίσης:

Ιώαννα Τούνη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Η συνάντηση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Βίντεο

Read More

And More