Υπόθεση Κιμούλη – Δούκα: «Δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της Δούκα εναντίον μας» υποστηρίζει ο δικηγόρος του ηθοποιού

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, στο T-live για τη δικαστική διαμάχη του πελάτη του με τη Ζέτα Δούκα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την παρουσία τους σήμερα στο Πταισματοδικείο. (Δες εδώ τι έγινε αναλυτικά)

Ο κ. Καπερνάρος δήλωσε χαρακτηριστικά στην Τατιάνα Στεφανίδου:

«Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση.

Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος.

Το ότι η διάθεση της Ζέτας Δούκα ήταν ανεβασμένη και το γεγονός ότι δεν θέλει να βρει εξωδικαστικώς είναι δικαίωμά της. 

«Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κας Ζέτα Δούκα εναντίον μας» τόνισε ο κ. Καπερνάρος στη συνέχεια. 

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More