Υπόθεση Παντελίδη: Τι φέρεται να κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας που ανατρέπει τα δεδομένα για το τροχαίο; “Εγώ τον βοήθησα να…” (video)

Πέντε χρόνια σχεδόν μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, ένας νέος αυτόπτης μάρτυρας έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα με την κατάθεσή του. Εκείνο το βράδυ, ο άνθρωπος αυτός ήταν σερβιτόρος στο σπίτι όπου βρισκόταν ο αδικοχαμένος τραγουδιστής και εντοπίστηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη μέσω μιας φωτογραφίας στο σπίτι-λέσχη. (το εν λόγω στιγμιότυπο είναι το παραπάνω).

Σήμερα αυτός ο άνθρωπος δηλώνει επιχειρηματίας, τη μοιραία νύχτα όμως ήταν ο υπεύθυνος για τα ποτά και για τις μάρκες. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν κατέθεσε στις 3 Δεκεμβρίου ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του τζιπ.

Για ποιον λόγο δεν είχε καταθέσει λοιπόν τόσο καιρό; «Δεν με είχε καλέσει κανείς» φαίνεται ότι απάντησε στην εισαγγελέα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που φέρεται να είναι ο μόνος που είδε τελικά πώς κάθισαν στο αυτοκίνητο ο Παντελίδης και οι κοπέλες, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σουρέλης στην εκπομπή T-Live.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε: «Εγώ ήμουν ο υπεύθυνος για τις μάρκες. Το παιχνίδι ξεκίνησε από τις 12 το βράδυ. Γύρω στις 3.30 έφτασε ο Παντελής Παντελίδης με δύο κοπέλες. Τη Φρόσω που την ήξερα και τη Μίνα που την έβλεπα για πρώτη φορά. Τότε ο Παντελίδης κάθισε να παίξει και ζήτησε ένα μπουκάλι ουίσκι για τον ίδιο και δύο σαμπάνιες για τις κοπέλες. Έπαιζε και έπινε ταυτόχρονα μέχρι τις 6.30 και είχε σχεδόν αδειάσει όλο το μπουκάλι. Και οι κοπέλες ήπιαν αλλά δε θυμάμαι πόσο. Το παιχνίδι τελείωσε στις 7.30. Του φτιάξαμε έναν καφέ αλλά δεν τον ήπιε. Ξάπλωσε στον καναπέ για περίπου 10 λεπτά και τον πήρε ο ύπνος. Τον ξύπνησε ένας φίλος του για να φύγουν. Εκείνος είπε στη Φρόσω ότι ο Παντελίδης δεν μπορούσε να οδηγήσει γιατί ήταν μεθυσμένος και της είπε αν γίνεται να οδηγήσει η ίδια».

Για όσα παρατήρησε ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε: «Εγώ τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν και παρατήρησα ότι όταν ο Παντελίδης έφτασε σε ένα διάζωμα, σκόνταψε κι έπεσε. Τότε πήγα και τον σήκωσα. Περπατούσε αλλά τρεκλίζοντας όπως κάνουν οι μεθυσμένοι. Τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω. Η Μίνα κάθισε πίσω. Τους είδα που έφυγαν και γύρισα σπίτι. Δεν κατέθεσα ως μάρτυρας γιατί δεν με κάλεσαν ποτέ. Τέλη Οκτώβρη του 2020, με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε τη φωτογραφία με εμένα στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Μου ζήτησε να καταθέσω όσα γνώριζα μέχρι τη στιγμή που μπήκε ο Παντελίδης στο αυτοκίνητο».

Δες όλο το ρεπορτάζ από το T-Live στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More