Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Καταγγελία «βόμβα» για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, και αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για διεθνές κύκλωμα μαστροπείας.

Όπως είπε ο δικηγόρος, από τον οποίο ζητήθηκε βοήθεια στην υπόθεση, έχουν παρέμβει οι εισαγγελικές αρχές της Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε από Αθήνα και διαβιβάστηκε στον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ, ότι υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι όπως και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο.

«Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που ψαρεύουν κοριτσάκια που τα οδηγούν στα κλαμπάκια με τζάμπα ποτά και μεγάλη ζωή και μετά έρχεται η κόκα, και μετά η εξάρτηση και μετά η πορνεία. Η κόκα έχει γίνει ο βασιλιάς των ναρκωτικών» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις τοξικολογικές χαρακτήρισε «απαράδεκτο  να μην έχουν βγει τα αποτελέσματα μετά από 20 μέρες» και διέψευσε τις πληροφορίες ότι καθυστέρησαν λόγω κορονοϊού ή ότι εστάλησαν στο εξωτερικό. «Την απάντηση θα την δώσει ο διευθυντής του τοξικολογικού εργαστηρίου» είπε χαρακτηριστικά.

«Πώς θα ανοίξουν στόματα όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα» πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς.

Read More

And More