Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τα κρίσιμα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 24χρονη

Ο Θανάσης Ζιώγας, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που αποφάσισε σήμερα να δείξει το πρόσωπό της και να «σπάσει» τη σιωπή της μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, φιλοξενήθηκε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο συνήγορος της νεαρής κοπέλας που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 24χρονης.

Διάβασε εδώ επίσης:

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες – σοκ με τους μώλωπες της 24χρονης Γεωργίας μετά τον εφιάλτη

 

«Όλα θα αποδειχθούν από τις εξετάσεις που περιμένουμε. Εμείς σήμερα στα χέρια μας έχουμε μόνο την ιατροδικαστική έκθεση η οποία έχει γίνει με κλινική εξέταση της καταγγέλλουσας. (…)  Με τις διαπιστώσεις της κλινικής εξέτασης, η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει βία, διότι υπάρχουν εκχυμώσεις στον δεξιό και αριστερό μηρό, στο γόνατο και στην κνήμη. Σημαίνει δηλαδή ότι δεν είχαμε μία φυσιολογική συνύπαρξη που έκανε η καταγγέλλουσα με τους γνωστούς και άγνωστους δράστες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζιώγας.

Όπως είπε ο κ. Ζιώγας, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την 24χρονη βλέπει μία εικόνα που δε μπορεί να αποκλείσει ότι έγιναν εις βάρος της ασελγείς πράξεις.

Δες το βίντεο από το T-live:

Read More

And More