Ζέτα Δούκα: Δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης – Τα πρώτα λόγια της μετά τη συνέντευξη – κόλαφο

Η Ζέτα Δούκα άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή Πάμε Δανάη και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Αμέσως μετά ακολούθησαν η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Γερονικολού, η Φαίη Ξυλά, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και στην Έλενα Πολυκάρπου και τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες προς τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο και αποκαλύψε ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης.

“Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει τον δρόμο που του αρμόζει, από μόνο του. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και πάντα στον δρόμο της αλήθειας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

 

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκας στέκονται πολλοί άνθρωποι μαζί και η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση που έγινε το επεισόδιο με τον Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού. “Υπήρχαν κι άλλα περιστατικά, απλά με τη Ζέτα ήταν πολύ πιο αγριευτικό το τοπίο. Η Ζέτα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή… Εγώ με τον Νίκο την είχαμε πάει στο σπίτι της μετά την παράσταση. Αμφισβητεί τα βρισίδια; Αμφισβητεί ότι την σαμπόταρε; Την άφηνε έκθετη! Τι να αμφισβητήσει;” ξέσπασε η ηθοποιός στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Read More

And More