Ζέτα Μακρυπούλια: Η απάντηση της αεροπορικής εταιρίας μετά το ξέσπασμά της

Απάντηση έδωσε η αεροπορική εταιρία, κατά της οποίας ξέσπασε η Ζέτα Μακρυπούλια σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ και ηθοποιός αποκάλυψε τη δυσάρεστη περιπέτεια που έζησε στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν η εν λόγω αεροπορική εταιρεία δεν της επέτρεψε να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει για τρία λεπτά.

«Αυτό το αεροπλάνο το έχασα λοιπόν, εγώ. Ήμουν στο αεροδρόμιο κανονικά στην ώρα μου, ξεκίνησα να πάω για το check in. Όταν κατέβηκα κάτω, λέω “ας πάω και λίγο στην τουαλέτα 1′ να μην το έχω κι αυτό στο νου μου”. Φτάνω λοιπόν, στο check in κι ήταν άδειο. Ήταν δύο κοπέλες που δεν είχαν και πρόθεση να βοηθήσουν.

Λέω “παρακαλώ για τη Σάμο;”. Μου λένε “το χάσατε, έπρεπε να ήσασταν εδώ 20′ πριν”, λέω “μα είμαι 20′ πριν εδώ”. “Όχι, είναι και 43′ μου απαντούν, έχετε αργήσει 3′ ολόκληρα λεπτά”. Λέω “κάνατε κάποια ανακοίνωση; Γιατί δεν άκουσα κάτι. Ήμουν στο αεροδρόμιο, απλά είχα μπει στην τουαλέτα”. Μου απαντούν λοιπόν, ότι “δεν κάνουμε πια ανακοινώσεις, οπότε δεν υπάρχει κάποια λύση”. Πρέπει να ανέβω πάλι πάνω και να δω αν υπάρχει κάποια άλλη πτήση κτλ. Πηγαίνω πάνω, ήταν μια ευγενέστατη κυρία, δεν μπορώ αν πω, η οποία όχι μόνο με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει άλλη πτήση, όχι μόνο δεν κάνουν πια ανακοινώσεις, δεν επιστρέφουν και τα χρήματα του εισιτηρίου» ήταν μερικά από τα λόγια της Ζέτας Μακρυπούλια κατά της εταιρίας.

Η απάντηση της αεροπορικής εταιρίας

«Καθημερινά οι άνθρωποι μας εφαρμόζουν με συνέπεια και υπευθυνότητα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να διασφαλίζεται το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φροντίδας των επιβατών μας, τόσο στο έδαφος όσο και στην πτήση» ήταν η απάντηση της αεροπορικής εταιρίας στο protothema.gr.

Read More

And More