Ζέτα Μακρυπούλια: Η αποκάλυψη για την πρώτη συνάντηση με τον Χρήστο Λούλη μετά την κόντρα τους

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη φετινή της συνεργασία με τον Χρήστο Λούλη στο Εθνικό Θέατρο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, οι δυο τους δεν είχαν ποτέ συναντηθεί στο παρελθόν, ακόμα και την περίοδο όπου ο ηθοποιός είχε κάνει υποτιμητικές δηλώσεις για τη Ζέτα Μακρυπούλια, για τις οποίες αργότερα μετάνιωσε.

«Σε 3 λεπτά το θέμα λύθηκε και θέλω να πω ότι τον Χρήστο Λούλη δεν έτυχε στη ζωή μου να τον γνωρίσω ποτέ. Δεν συναντηθήκαμε στη ζωή και στον χώρο που κινούμαστε ποτέ! Βρεθήκαμε πρώτη φορά από κοντά και δώσαμε τα χέρια στην πρώτη πρόβα που κάναμε», ανέφερε η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Μέσα στα χρόνια, άσχετα που δεν είχαμε συναντηθεί, είχα καταλάβει τι είχε γίνει τότε και την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές – όπως εκείνος- δίνοντας συνεντεύξεις. Λίγο που αυτός το εξήγησε, λίγο που τα χρόνια πέρασαν και τα προβλήματα είναι άπειρα στον κόσμο, για μένα έχει τελειώσει αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω και για εκείνον», ξεκαθάρισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσο για την πρώτη τους συνάντηση: «Ήρθε πολύ χαμογελαστός, με μια μεγάλη αγκαλιά, χαιρετηθήκαμε του ζήτησα 2 λεπτά να μείνουμε μόνοι και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι, το είπαμε και έκτοτε δεν έχουμε ξανασυζητήσει ποτέ γι’ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πραγματικά. Δεν έγινε και τίποτα», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Read More

And More