Ζέτα Μακρυπούλια: Η Κυριακάτικη βόλτα στη θάλασσα και η υπέροχη φωτογραφία στην αγκαλιά του Νίκου Μουτσινά…

Τρέξε Ζέτα, τρέξε… Ναι, μπορεί αυτή την εποχή η Ζέτα Μακρυπούλια να τρέχει πανικόβλητη με τα γυρίσματα του “Ρουκ-Ζουκ”, αλλά και με την προετοιμασία του ολοκαίνουργιου, πολλά υποσχόμενου σόου του ΑΝΤ1, “Sunday Live”, – το οποίο έρχεται στους δέκτες μας από τις 4 Φεβρουαρίου και βάζει στοίχημα να καταφέρει να μας κάνει ν ΄ αλλάξουμε τηλεοπτικές συνήθειες -, παρόλα αυτά ,όμως, κατάφερε να βρει και το χρόνο, αλλά και το… κουράγιο κι έκανε μία υπέροχη βόλτα στη θάλασσα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ζέτα θέλησε να βρεθεί στο μαγευτικό Γύθειο, προκειμένου να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει, να γαληνέψει, πλημμυρίζοντας την ψυχή και το μυαλό της με… θάλασσα.

Άλλωστε, μην ξεχνάς λατρεμένη, πως η συγκεκριμένη Κυριακή, ήταν από τις λίγες που της έχουν μείνει για να τις χαρεί, μιας κι από την επόμενη εβδομάδα θα περνά σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο της στο πλατό του ΑΝΤ1.

Φυσικά, η Ζέτα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή την βόλτα της με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τα like έπεσαν βροχή!

Βροχή ,όμως, έπεσαν τα like και στο “κλικ” που ανέβασε στο instagram και είναι τρισευτυχισμένη στην αγκαλιά του Νίκου Μουτσινά. Βλέπεις, ο Νίκος και η Ζέτα εκτός απο συνεργάτες είναι πάνω απ ΄όλα φίλοι και η αληθινή φιλία που τους δένει και η αγάπη φαίνεται σε οτιδήποτε κι αν ετοιμάζουν παρέα. Νίκος και Ζέτα ,λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα έκαναν την επίσημη φωτογράφηση για το “Sunday Live” και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο, γιατί μέσα σχεδόν απ ΄όλα τα “κλικ” τους έβγαινε μία φοβερή τρυφερότητα.

Αν δεις λατρεμένη προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία, θα καταλάβεις ότι έχω δίκιο, μιας και εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μία… καταναγκαστική τηλε-συνεργασία, στην οποία όλοι πρέπει να το… παίζουν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι!

Πραγματικά, αλλά γι ΄αυτή την πρεμιέρα αδημονώ, – και δεν μου συμβαίνει συχνά -, όπως αδημονώ και γι ΄αυτή την τηλε-συνεργασία!!!!

 

 

Read More

And More