Ζωή Κωνσταντοπούλου για Σπύρο Μπιμπίλα και Τζώρτζια Κεφαλά: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Πολλά είναι τα σχόλια που άκουσαν η Τζώρτζια Κεφαλά και ο Σπύρος Μπιμπίλας για τις ενδυματολογικές τους επιλογές στην χθεσινή ορκωμοσία της νέας Βουλής. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα σχόλια ήταν ακραία ρατσιστικά και σεξιστικά.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, του κόμματος στο οποίο ανήκουν οι δυο βουλευτές πήρε θέση στα σχόλια αυτά και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλες τοποθετήσεις τέτοιου είδους.

«Θα ήθελα να πως προς κάθε κατεύθυνση ότι ως η μοναδική γυναίκα επικεφαλής κόμματος και επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας, θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα που δέχεται επιθέσεις για την προσωπικότητά του ή για το φύλο του.

Θα υπερασπιστώ κάθε γυναίκα που θα δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις σαν αυτές που δέχτηκε η Τζώρτζια Κεφαλά χθες. Κάθε άνδρα και κάθε πρόσωπο που θα δεχτεί επιθέσεις για την προσωπικότητά του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας νομίζω ότι απάντησε σε σχέση με τα παπαγαλάκια, είναι ένας άνθρωπος φιλόζωος όπως η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κόμμα που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και των ζώων και όλων την ζωντανών υπάρξεων.

Είναι γνωστό ότι ο Σπύρος φιλοξενεί πάρα πολλά παπαγαλάκια με την καλή έννοια και είναι γνωστό ότι η Πλεύση Ελευθερίας είναι ένα κόμμα, ένα κίνημα που στέκεται στο πλευρό όλων των ζωντανών υπάρξεων», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Read More

And More