Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Διαμαντή Καραναστάση και τη μοιραία συνάντησή τους

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Στιγμές» του ONE και τον Μάνο Νιφλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύντροφό της και πλέον βουλευτή της «Πλεύσης Ελευθερίας», Διαμαντή Καραναστάση και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

«Ήταν 23 Αυγούστου του 2015. Μόλις είχε παραιτηθεί η κυβέρνηση και ετοιμαζόμασταν για εκλογές. Μου είχε στείλει ένα e-mail που το βρίσκω και σήμερα πολύ σημαντικό στον τρόπο ενός πολίτη και καλλιτέχνη. Μου έγραφε “Κυρία Κωνσταντοπούλου θέλω να σας ευχαριστήσω για τον τρόπο με τον οποίο υπερασπίζεστε τα δικαιώματά μου”. Κι αυτό είναι φοβερά τιμητικό να στο στέλνει οποιοσδήποτε άνθρωπος, πόσω μάλλον ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης.

Αυτό το e-mail όμως, δεν το είδα. Υπήρχε φοβερή ένταση εκείνη την περίοδο. Ήταν και για εμένα τραγική περίοδος γιατί εκείνη ακριβώς την ημέρα χάσαμε τον σύντροφο της μητέρας μου κι έτσι το e- mail αυτό έμεινε μετέωρο. Δεν το είδα ποτέ. Ο Διαμαντής έμεινε με την αίσθηση ότι τον γείωσα και δεν του απάντησα ποτέ, εγώ δεν ήξερα τίποτα… Πολλούς μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2016 σε μία παράσταση στο θέατρο τέχνης συναντηθήκαμε», είπε αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε: «Από εκείνη τη βραδιά ξεκίνησε ένα άλλο κεφάλαιο της ζωής μου. Με γοήτευσε αμέσως… Είχαμε μια φοβερή συζήτηση. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για τα πάντα. Εγώ είχα πάει με μία φίλη μου. Ξέχασα ότι ήταν η φίλη μου εκεί, ο Διαμαντής επίσης με δύο φίλες του, οι οποίες διακριτικά του είπανε “φεύγουμε” και υπήρχε μια κάμερα που περίμενε με τις ώρες τι ώρα θα βγει η Κωνσταντοπούλου να κάνει μία δήλωση.

Ήταν μια γνωριμία που εξελίχθηκε κεραυνοβόλα, αλλά που είχε ως κινητήριο αυτό το οποίο εκείνη τη στιγμή θέλαμε να κάνουμε, το ίδιο που θέλουμε και σήμερα να κάνουμε. Να αλλάξουμε τον κόσμο».

Επιπρόσθετα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην ιδιότητα του πατέρα του Διαμαντή Καραναστάση, αλλά και στη σχέση που έχει η ίδια με τα παιδιά του.

«Νομίζω ότι είναι ένας τόσο υποδειγματικός πατέρας… Δεν έχω δει τέτοιον πατέρα που κάνει πραγματικά σε πάρα πολλά επίπεδα τα πάντα για τα παιδιά του, τα οποία έχουν και μία πολύ αξιόλογη μητέρα, βέβαια. Είναι υπεύθυνος για δύο πλασματάκια τα οποία είναι αξιοθαύμαστα.  Ο πατρικός του ρόλος περισσότερο μου ξύπνησε εμένα το αίσθημα το μητρικό, πολύ περισσότερο απ’ ότι μπορεί να το είχα. Έχουμε μεγάλη αγάπη με τα παιδιά και κάνουμε πολλές τρέλες, περιπέτειες, αλλά και σοβαρά πράγματα», κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Read More

And More