Ζωή Παπαδοπούλου για τη μαθήτριά της που έφυγε από τη ζωή στο δυστύχημα στα Τέμπη – «Δε μπορώ να δεχτώ αυτό που συμβαίνει»

Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3/3 καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μέσα σε όλα έκανε και μια συγκινητική αναφορά στη μαθήτριά της, Αγάπη Τσακλίδου που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Ζωή Παπαδοπούλου ανέφερε πως ακόμη δε μπορεί να δεχτεί ότι έναν χρόνο μετά, κανείς δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη για αυτό που συνέβη.

«Η Αγάπη ήταν μαθήτριά μου. Δε μπορώ να δεχτώ ότι τη σήμερον ημέρα – μεγαλώνω κι εγώ ένα κορίτσι – ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία – το πρόβλημα είναι διαχρονικό – σου λένε να συνεχίσεις τη ζωή σου. Το λένε με τέτοιο τρόπο, τόσο προκλητικό. Οι οικογένειες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί, είναι ζωντανοί νεκροί.

Είναι τραγικό να λένε ότι θυσιάστηκαν τα παιδιά. Ας θυσιαστεί και ένας εκ των τριακοσίων που η θυσία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που έχουν ζήσει. Θυσιάστηκαν 57 άτομα, και παραπάνω αγνοούμενοι και τραυματίες, και θυσιάζονται καθημερινά οι γονείς. Ας γίνει και κάτι μέσα στη Βουλή.

Δε μπορώ να το δεχτώ αυτό που συμβαίνει. Δε μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εξουσία δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ανθρώπινο αυτό. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες» είπε η Ζωή Παπαδοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164