Site icon TLIFE

Μεγάλη θλίψη για τον Orlando Bloom και την Katy Perry, λίγο πριν γίνουν γονείς

Μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει εδώ και λίγες μέρες ο Orlando Bloom, ύστερα από την εξαφάνιση του τετράποδου φίλου του Mighty! Ο διάσημος ηθοποιός έψαχνε ολημερίς και ολονυκτίς τον σκύλο του, ωστόσο δυστυχώς πριν μερικές ώρες, η Katy Perry αποκάλυψε τα δυσάρεστα… Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η εγκυμονούσα τραγουδίστρια, φαίνεται ότι ο Mighty πέθανε.

Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον σύντροφό της να “χτυπάει” τατουάζ στο στήθος του το όνομα του σκυλιού τους, ακριβώς στο σημείο της καρδιάς του. Το ζευγάρι λάτρευε το σκυλάκι του και βυθίστηκε σε ανείπωτη θλίψη μετά τον χαμό του…

“Ο Mighty είναι στην άλλη πλευρά τώρα. Μετά από επτά μέρες που ψάχναμε από την χαραυγή μέχρι το ηλιοβασίλεμα, την πέμπτη ημέρα βρήκαμε το κολάρο του. Έχω κλάψει περισσότερο αυτή την εβδομάδα απ’ όσο νόμιζα ότι είναι δυνατό, κάτι που τελικά έχει λειτουργήσει ως κάθαρση. Ήταν κάτι περισσότερο από σύντροφος. Λυπάμαι… Σ’ αγαπάω. Rest In Peace μικρέ μου φίλε…” έγραψε η Katy Perry στο Instagram.

Ο Orlando Bloom και η Katy Perry είναι συγκλονισμένοι… Οι δυο τους περιμένουν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, που σίγουρα θα απαλύνει έστω και για λίγο την απώλεια του Mighty.

© 2024 tlife.gr