Μεγάλο ποσό διεκδικεί κατασκευαστική εταιρεία, από το Γ.Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους απευθύνθηκε πριν από τέσσερις μήνες στην εταιρεία ΑΦΟΙ Σοφικίτη Α.Ε για την κατασκευή του μουσικού του εργαστηρίου ”Μουσικό Εργαστηράκι”.

Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι έξω φρενών καθώς ενώ ολοκλήρωσαν τη δουλειά τους, δεν έχουν πάρει ούτε 1€. Σύμφωνα με την Espresso το ποσό που χρωστάει ο μουσικοσυνθέτης είναι 100.000€.

Το ΤLIFE επικοινώνησε με τον κύριο Γιάννη Σοφικίτη, ιδιοκτήτη της εταιρείας, ο οποίος μας είπε: ”Ο κ.Θεοφάνους, μας χρωστάει αρκετά λεφτά εδώ και τέσσερις μήνες. Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί”.

Ο Γιώργος Θεοφάνους κατάφερε να υλοποιήσει τον επιχειρηματικό του στόχο και να δημιουργήσει το ”Μουσικό Εργαστηράκι”, για το οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε εκπομπές στην τηλεόραση. Ωστόσο φαίνεται πως ο οικονομικός του προϋπολογισμός έπεσε έξω και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.


Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έστειλε η κατασκευαστική εταιρεία.

Στην αίτηση αυτή αναφέρεται ότι αν και οι εργασίες έχουν τελειώσει εδώ και καιρό, ο μουσικός δεν έχει αποπληρώσει το χρέος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE σήμερα συναντήθηκαν οι δικηγόροι των δύο πλευρών με σκοπό να λυθεί το θέμα. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα όπου εκεί θα κριθεί αν η κατασκευαστική εταιρεία θα πάρει τα λεφτά που διεκδικεί ή όχι.

Δες το βίντεο:

Read More

And More