Μεγάλος Ανοιξιάτικος Διαγωνισμός Lidl Plus με 101 νικητές

Φίλη μου, μπήκε η Άνοιξη και η ψυχολογία έχει αλλάξει. Η διάθεση έχει ήδη ανέβει. Και σήμερα θα στην ανεβάσω ακόμα περισσότερο αφού θα σου πω ότι ξεκίνησε ο ανοιξιάτικος διαγωνισμός Lidl Plus. Ω ναι! Την επόμενη φορά που θα πας για τα ψώνια της εβδομάδας στα Lidl θα βρίσκεσαι κι ένα βηματάκι πιο κοντά σε μοναδικά δώρα!

Για αυτό λοιπόν πάρε μέρος στον μεγάλο ανοιξιάτικο διαγωνισμό του Lidl Plus ως και τις 23 Απριλίου 2023 και διεκδικήστε 1 αυτοκίνητο Mini Countryman, 50.000€ σε εκπτωτικά κουπόνια και 50 μοναδικά δώρα τεχνολογίας.

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή! Κάθε φορά που κάνεις τα ψώνια σου στα Lidl, σκανάροντας την ψηφιακή σου κάρτα Lidl Plus στο ταμείο παίρνεις 1 συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω.

Καταλαβαίνεις, πόσο υπέροχα είναι τα νέα, ε; Κάνεις αυτό που ούτως ή αλλιώς θα έκανες, ψωνίζεις τα απαραίτητα, και σκανάρεις απλά την κάρτα σου…

Στέλνοντας τη συμμετοχή σου μέσω της εφαρμογής, μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις συναρπαστικά δώρα:

  • 1 αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman
  • 50 κουπόνια Lidl Plus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000BTU

Οι συμμετοχές σου δεν έχουν όριο. Προφανώς και όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις στην τελική κλήρωση. Για αυτό λοιπόν κάνε ό,τι κάνω κι εγώ. Πηγαίνεις στα Lidl για τα ψώνια σου κι απλά δεν ξεχνάς να σκανάρεις την κάρτα σου… Μέχρι 23 Απριλίου είμαι σίγουρη θα έχεις πάει αρκετές φορές!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Κατέβασε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάνε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσεις τα πιο plus δώρα!

Ήρθε η Άνοιξη και το αγαπημένο μας σούπερ μάρκετ μας φτιάχνει το κέφι! Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Κι αυτό μας κάνει ακόμα πιο πιστούς φίλους! Γιατί αγαπητή μου, διάρκεια έχουν μόνο οι αμφίδρομες σχέσεις… 😉

Καλή τύχη!