Μεγάλος διαγωνισμός για τη γιορτή της μητέρας: Το TLIFE σας προσφέρει πολλές Taxibeat διαδρομές & spa θεραπείες!

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το TLIFE προσφέρει στις μαμάδες πολλές διαδρομές με Taxibeat ενώ τρεις επιπλέον τυχερές κερδίζουν δωρεάν διαδρομές και spa θεραπείες, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Τι κάνουν οι μαμάδες όταν δεν προλαβαίνουν να μετακινήσουν οι ίδιες τα παιδιά τους; Μπορούν να καλέσουν ένα Taxibeat για λογαριασμό του παιδιού, είτε για να φέρει το παιδί στο σπίτι είτε για να το στείλουν σε κάποια από τις δραστηριότητές του. Μέσω της εφαρμογής, βλέπουν ζωντανά την πορεία του ταξί στο χάρτη, έχουν όλα τα στοιχεία του οδηγού και το τηλέφωνό του για άμεση επικοινωνία. Έτσι είναι σίγουρες ότι τα παιδιά μεταφέρονται με ασφάλεια και οι ίδιες έχουν λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό τους. Και τι καλύτερο από να αφιερώσουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να απολαύσουν θεραπείες φροντίδας και ομορφιάς;

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για πολλές Taxibeat διαδρομές και spa θεραπείες

Πώς θα συμμετέχετε: (Δείτε εδώ τους όρους συμμετοχής)

  • Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat στο κινητό ή το tablet σας.
  • Κάνοντας εγγραφή στην εφαρμογή, γράψτε TLIFE στο πεδίο Εκπτωτικός Κωδικός”
  • Κάντε Like στη σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Tlife στο Facebook και share το post του άρθρου του διαγωνισμού

Έτσι, 10 ευρώ θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε να τα αξιοποιήσετε μέχρι το τέλος του μήνα για μία διαδρομή ταξί, καλώντας Taxibeat. Ο οδηγός του Taxibeat, μόλις ξεκινήσει η διαδρομή σας, θα δει στην οθόνη του ότι έχετε έκπτωση. Αν τελικά η διαδρομή σας κοστίσει πάνω από 10 ευρώ, θα πρέπει να καλύψετε μόνο το υπόλοιπο, δίνοντας τη διαφορά.

Παράληλλα, θα μπείτε αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσετε περισσότερα δώρα!

1η νικήτρια – Δώρο αξίας 200 ευρώ: Διαδρομές Τaxibeat αξίας έως 100 ευρώ και μαζί μια διπλή θεραπεία ομορφιάς για το πρόσωπο, αξίας 100 ευρώ, που μπορείτε να απολαύσετε μαζί με την κόρη σας ή να την κάνετε δώρο στη μητέρα σας!

2η νικήτρια – Δώρο αξίας 80 ευρώ: Τaxibeat διαδρομές αξίας έως 80 ευρώ

3η νικήτρια – Δώρο αξίας 40 ευρώ: Taxibeat διαδρομές αξίας έως 40 ευρώ

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες και καλή επιτυχία!

*Η δωρεάν διαδρομή με τον εκπτωτικό κωδικό TLIFE μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι 31/5/2015 *Η προσφορά ισχύει για νέους χρήστες της εφαρμογής Taxibeat.* Η κλήρωση για τα 3 δώρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11/5/2105 και οι νικήτριες θα ανακοινωθούν εδώ και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά.

Read More

And More