Meghan Markle: Η λίστα με όλα όσα δεν μπορεί να κάνει, τώρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry!

Τα ‘χει πει ο Θοδωρής Μαραντίνης… Δύσκολος καιρός για πριγκίπισσες… Κι ενώ σχεδόν όλες ζηλέψαμε το παραμύθι Harry – Meghan Markle, δεν είναι τόσο εύκολο να μπαίνεις στη βασιλική οικογένεια. Πολλές από τις αγαπημένες συνήθειες της πρώην ηθοποιού, έχουν πάει… περίπατο και παρακάτω ακολουθεί μια λίστα με τις βασικότερες.

1) Selfies

Bέβαια, η Δούκισσα του Sussex δεν τις αγαπάει και πολύ σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, οπότε θα το αντέξει.

Apparently, the Queen herself is not a fan of selfies and looks down on the whole idea, according to the Mirror.

2) Να πηγαίνει μόνη της για shopping (ή να κάνει ο,τιδήποτε άλλο μόνη της)

Σύμφωνα με το ΟΚ! η Μeghan Markle θα έχει δίπλα της μια ολόκληρη γυναικεία ομάδα, όποτε βγαίνει για διάφορα βασιλικά καθήκοντα.

According to OK!, Meghan will have an all-female security team around her while she's out or performing royal duties.

3) Να έχει προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λίγους μήνες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της, αλλά ήδη από το ξεκίνημα της σχέσης τους, είχε ξεκινήσει να είναι λιγότερο ενεργή…

A few months before the royal wedding, Meghan closed all of her own social media accounts. But, according to ABC, Meghan, who was once very active on social media, had started to scale back her social media presence soon after her relationship with Harry became serious.

4) Να ψηφίζει στις βρετανικές εκλογές

Αν κι έχει πολιτική άποψη, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν έχει πλέον το δικαίωμα να μοιράζεται δημόσια τη γνώμη της για την πολιτική γενικότερα και για μεμονωμένους πολιτικούς ειδικότερα. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η Βασίλισσα (Ελισάβετ) “στέκει αυστηρά ουδέτερη και με σεβασμό απέναντι στα πολιτικά θέματα”. Τυπικά, αυτό ισχύει μόνο για την ίδια, όμως παραδοσιακά όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ακολουθούν τον κανόνα.

The UK Parliament website says that, although it’s not against the law in Britain for royalty to vote, it is believed to be unconstitutional. Markle, who will not become a British citizen for a number of years, will also not be allowed to speak out on politics or social issues.

5) Να βάφει τα νύχια της με βερνίκια σε έντονο χρώμα

Προφανώς, πλέον είναι πολύ επιλεκτική με ταβερνίκια νυχιών και τα επιλέγει σε απαλούς τόνους. Από τότε που της έγινε η πρόταση γάμου, φορά βερνίκια σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Apparently, the Queen is very picky about nail polish and prefers more delicate tones and translucent shades. According to Glamour, she has been wearing neutral shades since Harry proposed.

6) Να υπογράφει αυτόγραφα

Η Meghan Markle ήταν celebrity πολύ πριν μπει στη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και συνήθιζε να υπογράφει αυτόγραφ ως ηθοποιός. Τώρα όμως απαγορεύεται αυστηρά να βάζει την υπογραφή της σε ανεπίσημα έγγραφα για προφανείς λόγους (για να αποφευχθεί η προσπάθεια πλαστογράφησής της). Αυτό ισχύει για όλη τη βασιλική οικογένεια -αν και ο Κάρολος έχει αγνοήσει (κάπως) το πρωτόκολλο όταν δέχτηκε να γράψει “Charles 2010” σε ένα κομμάτι χαρτί που του έτεινε ένας άνθρωπος που είχε δει το σπίτι του να καταστρέφεται από τις πλημμύρες στο Lostwithiel. Αλλά και η Meghan έκανε κάτι παρόμοιο τον περασμένο Ιανουάριο για να ευχαριστήσει ένα 10χρονο θαυμαστή της δίνοντάς του ένα αυτόγραφο χωρίς την υπογραφή της αλλά με τις λέξεις “Hi Kaitlin”.

Meghan will not be able to sign autographs because it runs the risk of her signature getting forged.

7) Να κοιμάται πριν από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Όταν η Meghan θα μένει στο ίδιο μέρος με την Ελισάβετ, θα πρέπει να περιμένει να πηγαίνει πρώτη για ύπνο η Βασίλισσα και μετά ν’ ακολουθεί η ίδια. Διαφορετικά είναι ένδειξη κακής συμπεριφοράς.

When Meghan and the Queen are staying in the same place, she will have to wait until the Queen goes to bed before she can go to sleep. It is "thought to be bad form."

8) Ν’ αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της

Ποτέ δεν θα δεις γυναίκα-μέλος της βασιλικής οικογένειας που να μη φοράει καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Μπορεί στις φωτογραφίες από την ανακοίνωση του αρραβώνα της Meghan με τον Harry η μέλλουσα νύφη να μην ακολούθησε τον κανόνα, φαίνεται όμως πως έγινε από άγνοια και από εκείνη τη στιγμή και στη συνέχεια έδειξε να… συμμορφώνεται! Φυσικά αποχαιρετά τις κοντές φούστες και τα σορτς…

Short dresses, short shorts and anything considered revealing are now banned for Meghan. In fact, she has been dressing much more conservatively ever since her engagement to Harry.

8) Να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός

Όταν κάποιος μπαίνει στο παλάτι, συνήθως υποχρεώνεται ν’ αφήσει την καριέρα του και ν’ ασχολείται αποκλειστικά με τα επίσημα καθήκοντα που προκύπτουν από τον τίτλο του. Ακόμα και η Grace Kelly αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Χόλιγουντ για χάρη του Πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Η Meghan αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από το cast της σειράς Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε. “Δεν νιώθω ότι εγκαταλείπω κάτι. Το βλέπω περισσότερο σαν μια αλλαγή στη ζωή μου. Ένα καινούριο κεφάλαιο”, δήλωσε για την απόφασή της. Φαίνεται λοιπόν πως ο τελευταίος μεγάλος “ρόλος” της θα είναι στην τηλεοπτική υπερπαραγωγή του γάμου της!

Markle, who starred in Suits for seven years, announced last November in an interview with Hello! Canada that she is foregoing her career saying, "I just see it as a change… It's a new chapter, right?"

9) Να κάθεται σταυροπόδι

Φυσικά για ν΄αποφύγει οποιοδήποτε “ατύχημα” θα πρέπε να κάθεται με τους αστραγάλους ενωμένους, όπως όλες οι κυρίες της βασιλικής οικογένειας.

According to the Sun, ladies are to sit with the ankles crossed or knees together to avoid any exposure of the crotch area. This is known as the Duchess Slant.

11) Να παίξει Monopoly

Και όμως, το συγκεκριμένο επιτραπέζιο παιχνίδι είναι “απαγορευμένο” στο παλάτι! Υπάρχει μάλιστα ένας αστικός μύθος που λέει ότι ο Πρίγκιπας Andrew -ένας από τους γιους της βασίλισσας Ελισάβετ- σε μια επίσκεψή του στα κεντρικά γραφεία μιας μεγάλης εταιρείας, δώρισε τη Monopoly του γιατί “δεν επιτρεπόταν να παίζει στο σπίτι”. Ο λόγος, σύμφωνα με τους έμπιστους του παλατιού είναι ότι η βασίλισσα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι “διεφθαρμένο”.

Το ‘χεις Μeghan;

Read More

And More