Meghan Markle: Οι πρώτες αντιδράσεις των γονιών της για τον ερχομό του γιου της!

Η σύζυγος του πρίγκιπα Harry γέννησε αγόρι νωρίς σήμερα το πρωί, ανακοίνωσε πανευτυχής ο 34χρονος  νέος μπαμπάς στους δημοσιογράφους. Η μητέρα της Meghan Markle, η Doria Ragland “έχει τρελαθεί από χαρά με τη γέννηση του πρώτου της εγγονιού και είναι στο πλευρό της δούκισσας και του δούκα του Sussex στην αγροικία Φρόγκμορ” που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Πύργου του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διευκρινίζοντας ότι η “δούκισσα του Sussex και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους”.

Ο Thomas Markle, ο πατέρας της Meghan, της δούκισσας του Σάσεξ, δήλωσε ευτυχής για τη γέννηση του εγγονού του. Δήλωσε επίσης πεπεισμένος ότι το παιδί θα υπηρετήσει τη βρετανική βασιλική οικογένεια, γράφει η εφημερίδα Sun. “Είμαι περήφανος που ο νέος μου εγγονός γεννήθηκε στους κόλπους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και είμαι βέβαιος ότι θα μεγαλώσει έτσι ώστε να υπηρετήσει το στέμμα και τον βρετανικό λαό με σεβασμό, αξιοπρέπεια και τιμή. Ο Θεός ας ευλογεί το παιδί και εύχομαι να έχει υγεία και ευτυχία. Τα συγχαρητήρια μου στην αγαπημένη μου κόρη, δούκισσα Meghan, και στον πρίγκιπα Harry. Ο Θεός ας σώζει τη βασίλισσα”.

Τις τελευταίες ημέρες η γέννηση του μωρού αναμενόταν από στιγμή σε στιγμή. Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ότι ο πρίγκιπας Χάρι ακύρωνε ένα μέρος της προγραμματισμένης επίσκεψής του αυτή την εβδομάδα στην Ολλανδία.

Ο πρίγκιπας είχε προγραμματίσει να πάει στο Άμστερνταμ την Τετάρτη και στη Χάγη την Πέμπτη για την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τους Invictus Games, τους αγώνες των αήττητων, της αθλητικής διοργάνωσης για ανάπηρους και τραυματίες πολέμου που ίδρυσε και που θα διοργανωθεί στην ολλανδική αυτή πόλη σε έναν χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More