Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας της την αδειάζει ξανά – Η δημόσια έκκληση στην κόρη του

Τις δηλώσεις από την πολυσυζητημένη συνέντευξη της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ και του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, κλήθηκε να σχολιάσει ο Τόμας Μαρκλ στην εκπομπή Good Morning Britain.

Για ακόμα μία φορά, ο πατέρας της Δούκισσας του Σάσεξ «άδειασε» την κόρη του και μίλησε για τις… ντροπιαστικές στιγμές από το παρελθόν του γαμπρού του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν πρόδωσε ποτέ τη Μέγκαν και σημείωσε πως όλοι κάνουμε λάθη. Μάλιστα σημείωσε πως έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές συγγνώμη. «Η ουσία είναι ότι δεν με έχασε. Βγήκε και είπε σε δήλωσή της ότι με έχασε, αλλά δεν με έχασε. Ήμουν και είμαι πρόθυμος να βρίσκομαι πάντα στο πλευρό της, εφόσον το θελήσει η ίδια».

 «Τουλάχιστον εγώ δεν έχω ντυθεί Χίτλερ ούτε έχω παίξει  γυμνός μπιλιάρδο» είπε στη συνέχεια για τον γαμπρό του, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες από το… ξέφρενο παρελθόν του πρίγκιπα.

Όσο για τον ρατσισμό που υποστήριξαν ότι δέχτηκαν η Μέγκαν με τον Χάρι, ο 76χρονος σχολίασε: «Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ρατσιστές, οι Βρετανοί δεν είναι ρατσιστές» σημειώνοντας ότι το φαινόμενο του ρατσισμού είναι εντονότερο στο Λος Άντζελες απ’ ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αναφορικά με τις συζητήσεις για το χρώμα του Άρτσι είπε ότι ο ίδιος «εικάζει και ελπίζει» ότι πρόκειται απλά για μια χαζή ερώτηση που έκανε κάποιος.

Ο Τόμας Μαρκλ έκανε έκκληση στην κόρη του μέσα από την εκπομπή να «τα βρουν» και υποστήριξε πως δε θα πάψει να την αγαπάει, παρά το γεγονός ότι «δεν συμφωνεί με όλα όσα κάνουν τα παιδιά του». 

 

Read More

And More