Μέγκαν Μαρκλ: Το επίμαχο email μετά τη ρήξη με την Κέιτ Μίντλετον – Τι είχε αρνηθεί να κάνει

Στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε ότι δεν ήταν εκείνη που έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει, όπως έγραψαν τα tabloids, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Ο βασιλικός συντάκτης Όμιντ Σκόμπι στο Harper’s Bazaar, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με ένα email.

Τι ακριβώς συνέβη;

Η Μέγκαν Μαρκλ και η Κέιτ Μίντλετον ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους για τα φορέματα λουλουδιών για τον γάμο της δούκισσας του Σάσεξ με τον Πρίγκιπα Harry τον Μάιο του 2018.

Όπως λέγεται, η σύζυγός του Πρίγκιπα Χάρι φέρεται να έστειλε ένα email σε έναν από τους βοηθούς της, στο οποίο ανέφερε πώς η βασιλική οικογένεια, δεν έκανε τίποτα για να κοπάσει τις φήμες για αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να διαψεύσει κάποιους ψευδείς ισχυρισμούς για άλλα μέλη της οικογένειας.

Όταν το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε από το ζευγάρι να υπογράψει μια δήλωση που ανέφερε ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εκφοβίζει το ζευγάρι, προτού αποφασίσουν να φύγουν από το Παλάτι, η Μέγκαν αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση και ίσως αυτή να πυροδοτούσε περισσότερο τα μέσα ενημέρωσης που την κατηγορούν.

Read More

And More